#2 Announcement

Team kami ada satu berita baik untuk korang yang suka dengan benda benda online ni. Korang mesti pernah jumpa website yang macam meragukan je, lagi lagi yang melibatkan duit yang besar. Tapi korang sendiri tak pasti tentang website tu.

So macam mana nak tahu website tu boleh percaya ke tak?

Jangan risau, team kami dah buat satu web yang boleh tolong korang check website tu.

Web yang kami create tu namanya Check Website.

Apa yang web ni buat? Page ni akan bagi korang info pasal website yang korang nak check tu legit atau pun tidak.

Team kami akan review website tu secara manual, dan akan info kepada korang sama ada website tu meragukan atau pun tidak.

Page ni sangat berguna untuk website yang melibatkan pelaburan, website yang melibatkan duit yang banyak, dan website yang melibatkan data atau keselamatan pengguna.

Web ni baru je dibuat, dan kami nak dengar feedback dari korang!

Kami harap page ni dapat bantu korang elak dari kena tipu atau hack kat internet. Selamat surfing, dan jaga diri baik-baik!

Share the Post: