Cara guna BigPay - Korang mungkin nak tahu

Apa itu BigPay?

Korang mesti nak tahu, kan, apa itu BigPay? BigPay bukan sekadar app yang biasa, BigPay adalah dompet digital yang sangat berguna untuk korang gunakan. BigPay ni selamat ke?

Gunakan BigPay untuk pembayaran

Bayar belanja dengan BigPay

Ketika korang keluar untuk shopping atau makan di luar, BigPay boleh jadi pilihan terbaik untuk pembayaran. Kehebatan BigPay ni bukan main-main.

Bayangkan, dengan hanya satu tap menggunakan kad BigPay yang berlogo Mastercard, semua pembayaran korang boleh dilakukan dengan mudah. Sama je macam kad bank yang lain. Cuma ni untuk korang shopping lah.

Tidak kira sama ada di kedai kecil tepi jalan atau di pusat beli-belah besar, asalkan ada logo Mastercard, BigPay di situ untuk korang!

Bayar bil dengan BigPay

Sekarang, bayar bil macam elektrik, air, atau internet jadi lebih senang dengan BigPay. Tak perlu lagi susah payah keluar rumah, beratur panjang, dan tunggu giliran di kaunter. Semuanya buat dalam app BigPay je.

Bayangkan, dalam masa yang singkat, semua bil korang sudah selesai dibayar!

Personal loan dengan BigPay

BigPay bukan hanya tentang pembayaran, ia juga menawarkan kemudahan seperti personal loan. Ini sangat berguna bila korang memerlukan dana tambahan dalam keadaan kecemasan atau untuk tujuan tertentu.

Proses permohonan pinjaman dengan BigPay ini mudah dan pantas, tak perlu banyak dokumen atau prosedur yang rumit. Yang penting, kadar faedahnya juga bersaing, jadi korang tak perlu risau tentang bebanan faedah yang tinggi.

Simpanan dan pengurusan kewangan

Dengan aplikasi BigPay, korang boleh melihat transaksi yang telah dilakukan, memantau aliran wang masuk dan keluar, serta membuat bajet bulanan. Ini membantu korang mengawal perbelanjaan dan menjimatkan wang dengan lebih baik.

Penggunaan BigPay untuk pembelian luar negara

Salah satu kelebihan terbesar BigPay ialah kemudahannya dalam membuat pembelian luar negara.

Dengan kad BigPay yang berlogo Mastercard, korang boleh berbelanja di mana-mana sahaja di seluruh dunia. Selain itu, kadar tukaran mata wang asing yang ditawarkan oleh BigPay sangat kompetitif.

Ini bermakna korang boleh jimat banyak bila menggunakan BigPay untuk transaksi dalam mata wang asing, sama ada secara online atau semasa berada di luar negara.

Kenapa pilih BigPay?

BigPay bukan sekadar app pembayaran, BigPay adalah penyelesaian untuk korang manage kewangan korang dengan lebih teratur.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..

IT

Apa itu RinggitPlus?

Tentang RinggitPlus RinggitPlus ni website perbandingan kewangan yang paling top