Apply credit card korang dengan mudah disini

Apply Kad Kredit Korang dengan Mudah Disini

Korang nak kad kredit yang best-best?

Nak beli barang, bayar bil, top up e-wallet, dapat ganjaran, insurans, akses lounge, dan macam-macam lagi? Tapi malas nak pergi bank, isi borang, tunggu lama-lama? Jangan risau, ada cara mudah untuk apply kad kredit online tanpa keluar rumah.

Cuma perlu ada internet, smartphone atau laptop, dan dokumen-dokumen yang diperlukan. Senang kan?

Tapi, kat mana nak apply kad kredit online ni? Ada banyak platform yang boleh korang guna, tapi aku nak share dengan korang tujuh platform yang paling popular dan mudah.

Jom baca artikel ni sampai habis.

RinggitPlus

RinggitPlus ni adalah platform yang paling famous untuk compare dan apply kad kredit online.

Korang boleh tengok semua jenis kad kredit dari pelbagai bank, dan pilih yang paling sesuai dengan keperluan dan gaya hidup korang.

Ada kad kredit yang bagi cashback, rewards, airmiles, petrol, travel, dan macam-macam lagi. Korang boleh filter mengikut kriteria yang korang nak, dan baca review dari pengguna lain.

Bila korang dah pilih kad kredit yang korang nak, korang boleh apply online dengan mudah. Cuma perlu isi maklumat peribadi, upload dokumen sokongan, dan tunggu approval dari bank.

Kalau apply kat RinggitPlus, korang juga boleh dapat free gift macam voucher, gadget, atau luggage. Best kan? Tapi, kena cepat-cepat sebab offer ni selalu tukar dan ada limit. Jangan lepas peluang!

CompareHero

CompareHero ni juga platform yang bagus untuk compare dan apply kad kredit online.

Kat sini, korang boleh tengok semua kad kredit yang available kat Malaysia, dan compare mengikut faedah, yuran, syarat, dan ganjaran.

Ada banyak pilihan kad kredit untuk korang, sama ada yang nak cashback, rewards, airmiles, no annual fee, islamic, atau balance transfer.

Bila korang dah jumpa kad kredit yang korang suka, korang boleh apply online dengan senang. Cuma perlu isi borang online, upload dokumen, dan tunggu keputusan dari bank.

Kalau apply kat CompareHero, korang juga boleh dapat free gift yang menarik, macam voucher, power bank, atau speaker. Jangan lupa check website dia selalu sebab offer ni tak selalu ada.

ExpatGo

ExpatGo ni adalah platform yang sesuai untuk orang asing yang nak apply kad kredit kat Malaysia.

Sama je macam yang lain, korang boleh dapat info tentang syarat-syarat, proses, dan tips untuk apply kad kredit sebagai warganegara asing.

Korang juga boleh tengok senarai bank yang terima permohonan kad kredit dari orang asing, dan apa yang korang perlu sediakan.

Bila korang dah faham apa yang korang kena buat, korang boleh apply online dengan mudah. Cuma perlu pilih bank yang korang nak, isi borang online, upload dokumen, dan tunggu approval.

Kalau apply kat ExpatGo, korang juga boleh dapat bantuan dari team dia yang friendly dan helpful. Kalau ada apa-apa masalah atau soalan, korang boleh contact diorang anytime.

Wise

Wise ni adalah platform yang juga sesuai untuk orang asing yang nak apply kad kredit kat Malaysia.

Korang boleh dapat guide yang lengkap dan mudah untuk apply kad kredit sebagai foreigner.

Korang juga boleh tengok senarai kad kredit yang boleh korang apply, dan apa yang korang kena tahu sebelum apply.

Bila korang dah ready nak apply, korang boleh apply online dengan mudah.

Kalau apply kat Wise, korang juga boleh guna service dia yang best untuk transfer duit antara negara dengan kadar yang rendah dan cepat.

Senang dan jimat!

iMoney

iMoney ni adalah platform yang juga best untuk compare dan apply kad kredit online. Semua lebih kurang macam tadi.

Bila korang dah pilih kad kredit yang korang nak, korang boleh apply online dengan mudah. Cuma perlu isi maklumat peribadi, upload dokumen, dan tunggu approval.

Kalau apply kat iMoney, korang juga boleh dapat free gift yang awesome, macam voucher, air fryer, atau smart watch. Tapi, kena apply cepat sebab offer ni tak lama.

Loanstreet

Loanstreet ni adalah platform yang bagus untuk compare dan apply kad kredit online. Lebih kurang sama dengan RinggitPlus.

Kat sini, korang boleh tengok semua kad kredit yang ada kat Malaysia, dan compare mengikut kelebihan, kekurangan, dan rating. Pun sama macam RinggitPlus.

Ada banyak pilihan kad kredit untuk korang, sama ada yang nak cashback, rewards, airmiles, no annual fee, islamic, atau balance transfer.

Bila korang dah jumpa kad kredit yang korang suka, korang boleh apply online dengan senang. Cuma perlu isi borang online, upload dokumen, dan tunggu keputusan dari bank.

Kalau apply kat Loanstreet, korang juga boleh dapat free gift yang cool, macam voucher, earphone, atau luggage. Memang terbaik.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Related Article..

Portal Hackers

Financial