Portal Hackers Malaysia dibuat dengan tujuan untuk berkongsi maklumat penting berkaitan dengan IT, Web Development, Programming & related dengan AI development.

Portal ini TIDAK DIBUAT untuk mengajarkan hacking kepada orang lain. Disini kami cuma menghimpunkan info berkaitan scammer dan hackers juga cara untuk korang improve security. 

Tujuan kami sangat jelas dalam portal Hackers Malaysia, kami hanya berkongsi segala info yang berkaitan dengan PEN TEST, CYBER SECURITY & supaya orang ramai ada pengetahuan basic dan tidak menjadi mangsa black hat Hacker. 

Disclamer

  • Portal ni tidak menawarkan sebarang servis hacking atau aktiviti yang melanggar undang-undang. Pihak kami hanya menulis content yang bersifat education sahaja. Jangan percaya jika ada yang offer servis hacking dan claim dari Team Hackers Malaysia. Semua itu adalah SCAMMER. 
  • Portal ni tak mewakili pandangan atau pendapat dari mana-mana organisasi, syarikat, atau individu lain selain dari pihak penulis sendiri. Kami cuma berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang terhad dan mungkin tidak sempurna.
  • Portal ni tak menjamin yang semua content yang kami tulis adalah tepat, terkini, lengkap, atau bebas dari kesilapan. 
  • Portal ni boleh mengandungi link atau rujukan kepada website atau sumber lain yang bukan milik atau dikawal oleh pihak HMC. Kami tak bertanggungjawab atas content, privasi, keselamatan dari website yang lain.  
  • Portal ini tidak bekerjasama dengan mana mana hacker yang terlibat dalam aktiviti yang melanggar undang undang. Kami mengikut undang undang dan menjaga tatatertib dalam bidang hacking.

Privacy & data User

Website ni ada collect data dari korang bila korang visit hackersmalaysia.com. Data yang pihak kami collect ni adalah benda basic macam ip address, phone , email, (jika diberi) ISP, dan lain-lain. 

Pihak HMC collect data ni sebab nak tau korang dari mana, apa yang korang minat, dan macam mana pihak kami boleh buat website ni lagi best untuk korang.

Data ni cuma digunakan untuk improve website & pengiklanan dalam web ni je. Tapi ada satu lagi sebab kenapa pihak kami collect data ni. 

Iaitu sebab security. Ramai je yang try hacking portal ni. Maklumlah sebab nama yang digunakan dalam Portal ni adalah nama yang panas iaitu Hackers Malaysia. 

Pihak kami sentiasa monitor aktiviti dalam website ni.

Kalau pihak kami mengesan ada yang cuba hack website ni, biasanya pihak HMC akan akan terus blacklist ip address. 

So hacker dari IP address yang sama takkan boleh masuk lagi. Hampir setiap hari, kami akan semak dan improve security yang ada dalam portal ni. 

Disclamer untuk nama "Hackers"

Nama “Hackers” digunakan dalam portal ini hanya untuk tujuan pengetahuan dan ilmu sahaja.

Kami hanya galakkan pembaca untuk belajar & menggunakan ilmu yang dikongsikan dalam portal ini hanya untuk TUJUAN PENGETAHUAN. 

Hackers Malaysia TIDAK akan mengajarkan CARA CARA UNTUK HACKING kepada sesiapa sahaja. Semua content adalah GENERAL. 

Portal Hackers

Financial