Partner Hackers Malaysia

Kami ucapkan terima kasih sebab sudi singgah ke page Partner Team kami. 

Kami ni adalah team & community yang minat dan suka belajar pasal hacking, cybersecurity, dan teknologi.

Kami bekerjasama dengan Involve Asia, satu platform affiliate program yang bekerjasama dengan bermacam macam company IT.  Ini membolehkan kami untuk membuat produk review kepada semua pembaca. 

Antara produk-produk yang kami review dan promote adalah:

    • VPN (virtual private network): Ni adalah perkhidmatan yang boleh jaga privasi dan keselamatan korang di internet.

      Bila korang guna VPN, trafik internet korang akan disulitkan dan alamat IP korang akan disembunyikan.

      Macam tu, korang boleh elak daripada kena intip, jejak, atau sekata oleh orang-orang yang tak bertanggungjawab.

      Kami cadangkan korang guna VPN macam NordVPN, Proton VPN, atau Avira Phantom VPN. VPN ni boleh buat korang rasa lebih selamat dan bebas di internet.

      Anti Virus: Ni adalah perisian yang boleh jaga komputer dan devices korang daripada kena serang oleh virus, malware, spyware, ransomware, dan macam-macam lagi.

      Virus ni boleh rosakkan data dan sistem korang, jadi korang kena ada anti virus yang boleh detect dan remove virus ni. Kami cadangkan korang guna anti virus macam Avast, AVG, atau Kaspersky.

      Anti virus ni boleh buat korang rasa lebih tenang dan yakin bila guna komputer atau peranti korang.

  •  

    • Personal Loan: Ni adalah pinjaman peribadi yang boleh tolong korang selesaikan masalah kewangan korang dengan cepat dan mudah. Kadang-kadang, korang memang perlukan duit lebih untuk buat apa-apa, kan?

      Kami cadangkan korang guna personal loan macam Alliance Bank CashFirst Personal Loan, Maybank Personal Loan, atau RHB Personal Financing.

      Personal loan ni boleh bagi korang kadar faedah yang rendah, tempoh bayaran yang fleksibel, dan kelulusan yang pantas. 

Kami nak korang tahu yang kami ni ikhlas nak share dengan korang, sebab kami rasa produk-produk ni memang berguna dan berkualiti.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal produk-produk ni, korang boleh klik pada nama-nama produk tu.

Kalau korang ada apa-apa soalan atau cadangan, korang boleh hubungi kami melalui email atau media sosial kami. Terima kasih dan jumpa lagi

Portal Hackers

Financial