Terma & Syarat

1. Penggunaan website Hackers Malaysia

Content & maklumat 

Korang bebas untuk melayari, baca, dan berkongsi apa-apa maklumat atau content yang korang jumpa di website kami. Tapi segala hak cipta untuk semua content adalah milik Hackers Malaysia. Sila linkkan kepada artikel asal sebagai rujukan. 

2. Hak cipta & penggunaan gambar

Penggunaan gambar dari website kami 

Korang mungkin jumpa banyak gambar menarik di website kami. Korang boleh guna gambar-gambar di laman web lain atau mana-mana platform digital korang. Ada satu syarat penting:

  • Korang mesti berikan kredit dengan tulisan “Photo By HackersMalaysia.com” bagi gambar yang mempunyai credit “Photo By HackersMalaysia.com” dari mana-mana dalam website kami. 
  • Majoriti gambar yang kami gunakan adalah dari platform Vectezy (Stock Photo Berbayar). Kami ada license untuk menggunakannya. Tidak perlu untuk menulis credit kepada pihak Vectezy. 
  • Bagi gambar yang mempunyai credit “Photo By HackersMalaysia.com” itu adalah gambar yang kami sendiri hasilkan menggunakan platform DALL E 3 (AI). 

Jadi, bila korang share gambar dari website kami, jangan lupa letak kredit. 

3. Penggunaan Content

Kongsi dengan bertanggungjawab 

Semua content di website ini adalah hak milik Hackers Malaysia. Jadi, bila korang nak share atau ulang re write semula, pastikan korang buat dengan cara yang betul dan jujur.

4. Link ke website luar

Navigasi dengan bijak 

Kadang-kadang, korang mungkin jumpa link ke laman web lain di sini. Hackers Malaysia tak bertanggungjawab atas kandungan atau keselamatan dari laman web tersebut. So, korang kena bijak dan berhati-hati bila melayari internet. Semua privacy policy hanya terpakai untuk portal Hackers Malaysia sahaja. 

5. Pengubahsuaian Terma & Syarat

Kami mungkin update! 

Hackers Malaysia berhak mengubahsuai terma dan syarat ini pada bila-bila masa. Jadi, eloklah korang semak semula dari masa ke semasa untuk stay updated!

Portal Hackers

Financial