Buy me a Coffee

Korang suka tak baca artikel yang aku tulis kat Hackers Malaysia? 

Kalau korang rasa artikel ni bermanfaat, menarik, atau menghiburkan, korang boleh support aku dengan beli aku kopi. 

Aku suka minum kopi sebab ia boleh boost energy dan kreativiti aku untuk tulis lagi banyak artikel yang berkualiti untuk korang.

Cara nak beli aku kopi adalah mudah je. Korang cuma perlu klik link ni dan pilih jumlah kopi yang korang nak beli. Korang boleh guna kad kredit, debit, atau PayPal untuk bayar. 

Korang juga boleh tinggalkan komen atau pesanan untuk aku bila korang beli kopi.

Aku sangat hargai setiap kopi yang korang beli untuk aku. Korang bukan sahaja membantu aku untuk terus menulis artikel-artikel yang korang suka, tapi juga memberi aku motivasi dan penghargaan untuk kerja keras aku. 

Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang support aku dengan beli aku kopi. Korang memang awesome! 

Click “Buy me a Coffee”

Portal Hackers

Financial