CompAsia ni selamat ke? - Jom tengok

Korang mesti pernah dengar pasal CompAsia, kan?

CompAsia ni adalah sebuah syarikat yang menyediakan penyelesaian kitar semula devices, macam smartphone, tablet, laptop, dan lain-lain. CompAsia ni bukan calang-calang syarikat, tau.

CompAsia ni dah beroperasi since 2012, dan dah ada customers kat more than 10 countries in Asia.

CompAsia ni juga ada e-store sendiri, yang korang boleh beli atau jual devices terpakai dengan harga yang reasonable dan quality yang guaranteed.

Jom kita check out more about CompAsia ni, dan kenapa korang boleh trust dengan syarikat ni.

Photo by Rami Al-zayat on Unsplash

Siapa founder CompAsia?

CompAsia ni founded by Julius Lim, seorang entrepreneur yang experienced dalam bidang technology dan telecommunication.

Julius Lim ni ada vision untuk make CompAsia sebagai syarikat yang give devices a second life, dan contribute to sustainable development of the world.

Julius Lim ni juga active dalam expand market CompAsia, dan collaborate dengan various companies telecommunication, device manufacturers, dan distributors di seluruh Asia.

Ada berapa banyak cawangan atau platform je CompAsia?

CompAsia ni ada dua ways utama untuk korang deal dengan mereka. First, korang boleh use platform e-store mereka, yang boleh access melalui website shop.compasia.com atau app InstaCash.

Kat sini, korang boleh beli atau jual devices terpakai dengan easy dan secure.

CompAsia ni offer pelbagai jenis devices, macam iPhone, Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, dan sebagainya. CompAsia ni juga offer installment plans, payment yang secure, dan warranty up to 12 months.

Second, korang boleh use trade-in program yang offered by CompAsia.

Program ni let korang exchange device lama korang dengan device baru atau cash. Korang just need to download app InstaCash, dan follow instructions yang given.

App ni akan evaluate condition device korang, dan give korang price yang fair. Lepas tu, korang boleh choose sama ada nak get device baru, cash, atau gift card.

CompAsia ni akan take device korang from rumah korang, without any delivery cost.

Photo by Nicolas Hirajeta on Unsplash

Review bagus ke tak CompAsia?

CompAsia ni dapat banyak review yang positive dari customers mereka. Ramai yang satisfied dengan service yang fast, friendly, dan professional yang given by CompAsia.

Customers juga happy dengan quality device yang bought atau sold melalui CompAsia, dan price yang affordable. CompAsia ni juga dapat recognition dari various parties, macam Frost & Sullivan, Forbes, Tech in Asia, dan sebagainya.

CompAsia ni juga committed to take care of environment, dengan reduce electronic waste dan promote recycling devices.

Kesimpulan

CompAsia ni adalah sebuah syarikat yang safe dan reliable untuk korang deal dengan devices baru dan terpakai. CompAsia ni offer penyelesaian kitar semula devices yang easy, secure, dan worth it.

CompAsia ni juga ada mission yang noble untuk make the world a greener and more sustainable place. So, apa tunggu lagi?

Jom try CompAsia today, dan experience sendiri benefits yang offered by syarikat ni. Aku sure korang tak akan regret. 😊

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Related Article..

Portal Hackers

Financial