Internet termurah & paling speed di Malaysia

Korang mesti nak internet yang laju, murah dan stabil kan? Kalau macam tu, korang kena cuba TIME INTERNET.

TIME INTERNET ni salah satu penyedia internet terbaik di Malaysia, dengan kelajuan sehingga 1Gbps! Boleh bayangkan tak macam mana nak streaming, gaming, download dan upload dengan internet macam tu? Memang syok habis lah!

Apa yang best pasal TIME INTERNET?

Banyak benda yang best pasal TIME INTERNET ni, tapi aku nak highlight beberapa je kat sini:

  • Harga yang berpatutan. Korang boleh pilih pelan yang sesuai dengan bajet dan keperluan korang, dari 100Mbps hingga 1Gbps. Harga dia pun tak mahal, cuma RM99 untuk 500Mbps untuk 6 bulan pertama. Lepas tu, harga asal RM139 akan dikenakan. Tapi, kalau korang sign up sekarang, korang akan dapat bulan pertama percuma! Memang berbaloi-baloi lah!
  • Router dan mesh node WiFi 6 percuma. TIME INTERNET tak main-main bila nak bagi korang internet yang laju dan stabil. Korang akan dapat router dan mesh node WiFi 6 percuma bila korang langgan TIME INTERNET. WiFi 6 ni teknologi terbaru yang boleh support lebih banyak device dan jarak yang lebih jauh. Mesh node pulak boleh tambah coverage WiFi korang kat setiap bilik. Tak payah risau pasal dead spot lagi lah!
  • Customer service yang cekap dan mesra. Kalau korang ada masalah atau soalan pasal TIME INTERNET, korang boleh hubungi customer service dia yang cekap dan mesra. Korang boleh call, email, chat atau WhatsApp dengan diorang bila-bila masa. Diorang akan tolong korang secepat mungkin dan sebaik mungkin. Korang tak akan rasa macam kena ignore atau marah dengan diorang.

Apa pakej dan harga TIME INTERNET?

TIME INTERNET ada empat pakej yang korang boleh pilih, bergantung pada kelajuan dan harga yang korang nak.

Ini dia pakej-pakej yang ada:

  • 100Mbps. Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet yang cukup-cukup makan je, tak perlu laju sangat. Harga dia RM99 sebulan, dan korang akan dapat bulan pertama percuma kalau korang sign up online. Pakej ni juga ada Pakej MyKabel, yang khas untuk Program Perumahan Rakyat dan Perumahan Awam. Harga dia cuma RM69 sebulan, dan korang akan dapat router WiFi 6 percuma.
  • 500Mbps. Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet yang laju gila, boleh buat apa je. Harga dia RM99 sebulan untuk 6 bulan pertama, lepas tu RM139 sebulan. Korang juga akan dapat bulan pertama percuma kalau korang sign up online. Pakej ni juga ada router dan mesh node WiFi 6 percuma, yang boleh bagi korang internet yang laju dan stabil kat setiap sudut rumah korang.
  • 1Gbps. Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet yang paling laju, tak ada yang boleh lawan. Harga dia RM149 sebulan untuk 6 bulan pertama, lepas tu RM199 sebulan. Korang juga akan dapat bulan pertama percuma kalau korang sign up online. Pakej ni juga ada router dan mesh node WiFi 6 percuma, yang boleh bagi korang internet yang paling laju dan stabil kat setiap sudut rumah korang.
  • 2Gbps. Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet yang gila-gila, tak ada yang boleh banding. Harga dia RM379 sebulan, dan korang akan dapat router dan mesh node WiFi 6 percuma. Pakej ni juga ada Gig Speed Home (FTTR), yang boleh tambah kelajuan internet korang sehingga 2Gbps kat setiap bilik. Pakej ni ada harga istimewa untuk korang yang nak upgrade dari pakej 1Gbps.

Macam mana nak langgan TIME INTERNET?

Senang je nak langgan TIME INTERNET. Korang cuma perlu buat tiga benda ni:

  • Check coverage kat area korang. Korang boleh buat ni kat website TIME INTERNET atau call customer service diorang.
  • Pilih pelan yang korang nak. Korang boleh compare pelan-pelan yang ada kat website TIME INTERNET atau tanya customer service diorang.
  • Buat permohonan online atau offline. Korang boleh isi borang online kat website TIME INTERNET atau call customer service diorang untuk buat appointment.

Lepas tu, korang tunggu je technician TIME INTERNET datang pasang internet korang. Selalunya, proses ni tak ambil masa lama, dalam seminggu dua je.

Kalau korang nak cepat lagi, korang boleh request untuk extended installation hours, sampai 8 malam atau weekend.

Apa lagi yang korang tunggu?

Jangan tunggu lagi, cepat-cepat langgan TIME INTERNET sekarang! Korang tak akan menyesal dengan pilihan korang ni.

Internet termurah & paling speed di Malaysia, memang TIME INTERNET lah jawabnya! Aku dah cuba, korang bila lagi?

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Related Article..

Portal Hackers

Financial