Korang tengah cari group wordpress? Jom join kat sini

Korang tengah cari group WordPress ke? Korang dah ada kat tempatnya!

Kalau korang minat WordPress dan nak join group yang aktif, best dan supportive, sini ada group whatsapp untuk WordPress Malaysia yang sesuai untuk korang!

Group ni bukan sahaja untuk orang yang dah expert dalam WordPress, tapi juga untuk orang yang baru nak belajar atau nak improve skill.

Korang boleh share ilmu, tips, pengalaman, masalah atau apa-apa je yang berkaitan dengan WordPress.

Tapi sebelum tu, korang kena tahu dulu syarat-syarat untuk join group ni. Jangan risau, tak susah pun. Cuma ikut je la ni:

  1. Bagi tahu admin korang minat bahagian apa dalam WordPress. Contohnya, design, development, content, SEO, marketing atau lain-lain.
  2. Kenalkan diri korang sikit. Nama, umur, lokasi, pekerjaan atau apa-apa je yang korang rasa nak share.
  3. Jaga kata-kata dalam group. Tak boleh menghina, mencaci, menipu atau menyalahgunakan group ni untuk tujuan yang tak baik.
  4. Aktif dan positif dalam group. Kalau ada soalan, tanya je terus. Kalau ada jawapan, tolong je la orang lain. Kalau ada idea, kongsi je la dengan semua.
  5. Have fun and enjoy!

Senang kan? Kalau korang dah setuju dengan syarat-syarat ni, cepat-cepat la join group ni. Korang tak akan menyesal punya. Group ni memang best gila!

Nak tahu macam mana nak join? Senang je. Klik je kat button whatsapp belah kanan korang. 

JOIN GROUP WHATSAPP WORDPRESS

Tujuan diadakan group WhatsApp

Group WhatsApp ni diadakan untuk kita semua yang suka WordPress. 

Tak kira la korang pakai WordPress untuk buat website, blog, e-commerce atau apa-apa je. 

Group ni tempat untuk kita berkongsi ilmu, tips, pengalaman, masalah teknikal atau apa-apa je yang berkaitan dengan WordPress.

Group ni bukan sahaja untuk orang yang dah expert dalam WordPress, tapi juga untuk orang yang baru nak belajar atau nak improve skill. 

Korang boleh tanya soalan, dapat jawapan, kongsi idea atau bincang projek dengan orang lain yang sama minat dengan korang.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..