Microsoft Copilot: Apa yang korang kena tahu tentang ni!

Apa itu Microsoft Copilot?

Microsoft copilot

Macam mana nak guna Microsoft Copilot?

Contohnya, kalau korang nak buat presentation pasal produk baru korang, korang boleh cakap “create a 10-slide presentation about our new product based on this document and this spreadsheet”. Copilot akan baca document dan spreadsheet tu dan create slides yang menarik dan informatif untuk korang.

Apa kelebihan Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot ni ada banyak kelebihan yang boleh benefit korang dalam kerja. Antaranya ialah:

  • Dia boleh unleash creativity korang dengan suggest idea-idea yang fresh dan original untuk content korang.
  • Dia boleh unlock productivity korang dengan buat kerja-kerja yang repetitive dan boring untuk korang macam summarize text, format data, check spelling dan grammar dan lain-lain.
  • Dia boleh uplevel skills korang dengan ajar korang cara-cara yang lebih baik untuk buat kerja macam write email yang effective, design slide yang catchy, analyze data yang complex dan lain-lain.

Apa lagi yang korang tunggu?

Kalau korang nak try dia, korang boleh join Microsoft 365 Copilot Early Access Program yang baru launch bulan ni. Korang kena apply dulu sebab dia invitation-only dan ada limited slots je. Kalau berminat, boleh check out link ni untuk more info.

Aku harap artikel ni dapat bagi korang gambaran pasal Microsoft Copilot ni. Kalau ada apa-apa soalan atau komen, boleh tinggalkan di bawah. Aku akan cuba jawab secepat mungkin. Thanks for reading and stay tuned for more updates from me!

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..