Platform Affiliate yang patut korang tahu

Involve Asia

Involve Asia ni platform affiliate yang ada banyak jenama terkenal macam Shopee, Lazada, Zalora, AirAsia, Agoda, dan macam-macam lagi. Kira all in one & paling mudah untuk korang uruskan earning korang.

Korang boleh pilih produk dan jenama yang korang suka, pastu share link affiliate korang kat mana-mana. Bila ada orang beli, korang akan dapat komisen.

Komisen tu bergantung pada jenis produk dan jenama. Involve Asia juga ada tools dan support yang membantu korang buat affiliate marketing dengan senang.

Nak join Involve Asia, korang cuma kena daftar dengan email dan website korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Alibaba

Alibaba ni platform affiliate yang ada banyak produk dari China yang murah dan berkualiti.

Korang boleh pilih produk dari kategori macam-macam, macam fashion, elektronik, perabot, dan lain-lain.

Korang boleh share link affiliate korang kat social media, blog, atau website korang. Bila ada orang beli, korang akan dapat komisen. Komisen tu boleh sampai 50% untuk produk tertentu. Alibaba juga ada tools dan support yang memudahkan korang track dan optimize affiliate marketing korang.

Nak join Alibaba, korang cuma kena daftar dengan email dan website korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Shopify

Shopify ni platform affiliate yang membolehkan korang buat online store sendiri dengan mudah dan cepat.

Korang boleh jual apa-apa produk yang korang nak, samada produk sendiri atau produk orang lain.

Korang boleh customize online store korang dengan tema dan apps yang menarik dan profesional. Korang boleh share link affiliate korang kat mana-mana untuk tarik pelanggan. Bila ada orang beli, korang akan dapat komisen.

Komisen tu boleh sampai 200% untuk setiap pelanggan baru.

Shopify juga ada tools dan support yang membantu korang manage dan grow online store korang.

Nak join Shopify, korang cuma kena daftar dengan email dan password korang. Lepas tu, korang boleh start buat dan promosi online store korang.

Klikjer

Klikjer ni platform affiliate yang ditubuhkan oleh seorang IM terkemuka Malaysia yang dikenali sebagai Shuth, yang juga pengasas WangCyber.com.

Klikjer menawarkan pelbagai produk digital yang berkaitan dengan bisnes online, seperti ebook, video, software, dan lain-lain.

Korang boleh dapatkan komisen sehingga 75% untuk setiap jualan yang korang buat melalui link affiliate korang.

Klikjer juga menyediakan sistem tracking yang canggih dan tepat, serta sokongan yang mesra dan pantas. Nak join Klikjer, korang cuma kena daftar dengan email dan password korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Shopee

Shopee ni platform affiliate yang sesuai untuk korang yang suka bercerita pasal shopping online. Shopee ni adalah website yang menjual pelbagai jenis barangan, macam elektronik, fesyen, kecantikan, permainan, dan lain-lain.

Shopee juga ada banyak promosi dan diskaun yang menarik, macam free shipping, cashback, voucher, dan lain-lain.

Korang boleh dapatkan komisen bila ada orang beli melalui link affiliate korang. Komisen tu bergantung pada jenis produk dan jenama. Shopee juga ada tools dan support yang membantu korang buat affiliate marketing dengan mudah.

Nak join Shopee, korang cuma kena daftar dengan email dan website korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Lazada

Lazada ni platform affiliate yang lebih kurang sama je macam shopee, sesuai untuk korang yang suka bercerita pasal e-commerce.

Lazada ni adalah website yang menjual pelbagai jenis produk, macam barang runcit, peralatan rumah, alat sukan, dan lain-lain. Lazada juga ada banyak tawaran dan penjimatan yang best, macam flash sale, mega sale, bank promo, dan lain-lain.

Korang boleh dapatkan komisen bila ada orang beli melalui link affiliate korang. Komisen tu bergantung pada jenis produk dan jenama.

Lazada juga ada tools dan support yang membantu korang buat affiliate marketing dengan berkesan.

Nak join Lazada, korang cuma kena daftar dengan email dan website korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Zalora

Zalora ni platform affiliate yang sesuai untuk korang yang suka bercerita pasal fesyen.

Zalora ni adalah website yang menjual pelbagai jenis pakaian, kasut, aksesori, dan kosmetik dari jenama-jenama terkenal, macam Adidas, Nike, H&M, Sephora, dan lain-lain.

Zalora juga ada banyak koleksi dan gaya yang trendy dan up-to-date, macam casual, formal, sporty, dan lain-lain. Korang boleh dapatkan komisen bila ada orang beli melalui link affiliate korang. Komisen tu boleh sampai 12% untuk setiap jualan.

Zalora juga ada tools dan support yang membantu korang buat affiliate marketing dengan lancar. Nak join Zalora, korang cuma kena daftar dengan email dan website korang. Lepas tu, korang boleh start pilih dan promosi produk.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..