13 sebab kenapa korang kena download Touch N Go

So, apa sebab korang kena download Touch N Go ni? Jom kita kongsi 13 sebab kenapa korang mesti ada Touch N Go dalam telefon korang!

1. Touch N Go dah jadi keperluan dalam kehidupan

  • Dah jadi kebiasaan untuk guna Touch N Go dalam aktiviti seharian
  • Dari pembayaran tol, pembelian barang, hingga bayar insurans, semua guna Touch N Go
  • Korang tak perlu bawa banyak duit tunai lagi!
  • Kebanyakan kedai hanya perlu bayar dengan QRPay.

download touch n go. penting dalam kehidupan seharian kita.

2. Bayar insurans kereta, motor, dan kemalangan direct dalam apps

  • Dalam apps Touch N Go, korang boleh bayar insurans secara direct
  • Tak perlu pergi pejabat insurans, semuanya boleh settle dalam apps je
  • Senang, cepat, dan mudah!
  • Tak perlu lagi beratur panjang panjang untuk bayar semua benda.

3. Pasar malam pun dah guna Touch N Go

  • Pasar malam yang kita selalu pergi pun dah pakai duit digital
  • Korang boleh guna Touch N Go untuk beli apa-apa je kat pasar malam
  • Tak perlu risau kalau takde duit kecil untuk bayar
  • Tak lama lagi mungkin pasar malam tak terima lagi cash.

4. Beli tiket wayang pun guna Touch N Go

  • Boleh guna Touch N Go untuk beli tiket wayang secara online
  • Tak perlu beratur panjang kat kaunter
  • Lagi mudah kalau nak tengok wayang dengan kawan-kawan

5. Boleh buat investment dalam apps Touch N Go

  • Touch N Go ada feature untuk buat investment serendah RM10. So sapa sapa pun dah boleh invest sekarang ni. 
  • Korang boleh melabur dalam pelbagai produk kewangan yang ditawarkan dalam apps Touch N Go. 
  • Jadi, boleh grow duit kita sambil guna Touch N Go

6. Touch N Go ada banyak promosi dan diskaun

  • Touch N Go selalu ada promosi dan diskaun menarik
  • Boleh jimat banyak duit kalau kita guna promosi ni
  • Senang je nak cari promosi dalam apps
Download Touch N Go

7. Touch N Go diterima di banyak tempat

  • Dari kedai runcit, restoran, stesen minyak, hingga tempat-tempat percutian, semua terima Touch N Go
  • Senang nak guna di mana-mana sahaja
  • Kita boleh jalan-jalan dengan lebih mudah

8. Touch N Go selamat dan mesra pengguna

  • Touch N Go ada sistem keselamatan yang bagus
  • Data kita akan dijaga dengan baik
  • Apps dia pun senang

9. Diluluskan oleh Bank Negara Malaysia

  • Touch N Go diluluskan oleh Bank Negara Malaysia
  • Ini bermakna Touch N Go adalah e-wallet yang sah dan mematuhi peraturan yang ditetapkan
  • Jadi, data kita memang selamat dan terjamin

10. TNG Card dan TNG RFID Integration

  • Touch N Go bukan sahaja dalam bentuk e-wallet, tapi juga ada TNG Card dan TNG RFID
  • Dengan integrasi ini, korang boleh guna Touch N Go dalam pelbagai cara
  • Senang dan praktikal untuk kegunaan harian kita

11. Transfer duit antara Touch N Go users

  • Dalam apps Touch N Go, korang boleh transfer duit kepada pengguna lain
  • Boleh guna untuk bayar kawan, atau hantar duit kepada keluarga
  • Proses transfer cepat dan senang je
Touch N Go ini penting. Download sekarang!

12. Bayar bil dan top up prabayar

  • Touch N Go bukan sahaja untuk bayar insurans atau beli barang, tapi juga untuk bayar bil dan top up prabayar
  • Boleh bayar bil air, elektrik, telefon, dan banyak lagi
  • Nak top up telefon prabayar pun boleh, semua dalam satu apps

13. PayDirect untuk guna duit dalam e-wallet di tol

  • Touch N Go ada feature PayDirect yang membolehkan kita guna duit dalam e-wallet untuk bayar tol
  • Tak perlu risau kalau kad Touch N Go takde duit, sebab duit dalam e-wallet akan digunakan secara automatik
  • Jimat masa dan tenaga untuk top up kad Touch N Go

Kesimpulannya

Korang mesti dah faham betapa pentingnya Touch N Go dalam kehidupan kita, kan? 

Dari diluluskan oleh Bank Negara Malaysia hingga ke pelbagai kegunaan yang ditawarkan, Touch N Go memang wajib ada dalam telefon korang. 

Jadi, jangan tunggu lagi, download Touch N Go sekarang dan nikmati kemudahan dalam kehidupan harian kita! Selamat mencuba, dan semoga berjaya!

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..