Apa itu RinggitPlus?

Tentang RinggitPlus

RinggitPlus ni website perbandingan kewangan yang paling top di Malaysia.

Setiap hari, diorang bantu kita semua nak dapat lebih nilai dari duit kita – tak kira la nak apply kad kredit, pinjaman peribadi, insurans, pinjaman rumah impian, dan macam-macam lagi.

Best kan? Diorg juga ada servis perancangan kewangan digital untuk orang Malaysia melalui RinggitPlus Advance.

Inovasi dan kemudahan

RinggitPlus memang best, sebab diorang buat senang gila untuk kita apply produk kewangan baru.

Populariti dan pengaruh

Siapa pemilik RinggitPlus?

Ada app RinggitPlus tak?

Setakat ni RinggitPlus tiada APP. Semuanya melalui website rasmi sahaja.

Tapi website RinggitPlus dah direka macam app mudah alih.

Kebanyakan pengunjung, 80%, guna laman web ni melalui phone. Chatbot diorang pun dah boleh cover semua produk diorang, dari kad kredit sampailah insurans.

Kelebihan RinggitPlus

  • Perbandingan kewangan yang senang: Senang nak cari produk kewangan yang sesuai.
  • Teknologi canggih: Ada inovasi macam XpressApply dan chatbot.
  • Akses senang: Boleh apply produk kewangan guna WhatsApp.
  • Popular dan dipercayai: Ramai orang Malaysia guna.

Kekurangan RinggitPlus

  • Kurang app khusus: Takde app mudah alih khas untuk RinggitPlus.
  • Bergantung pada laman web: Lebih bergantung pada website untuk semua servis dan info.

RinggitPlus memang ubah cara orang Malaysia urus kewangan, dengan kemudahan dan akses pada pelbagai produk kewangan dalam satu platform yang senang guna.

Walaupun ada beberapa kekurangan, tapi kelebihan dia memang jelas lebih banyak.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..