Cara unlock iPhone tanpa kehilangan data

Kenapa lah security iPhone ni ketat sangat?

Security Iphone memang agak ketat.

Unlock iPhone tanpa hilang data? Macam mission impossible!

Backup data tu penting, korang!

Apa yang boleh kita buat? Yang paling penting, korang kena selalu backup data. Gunakan iCloud, atau apa saja cara backup yang korang selesa.

Ini penting, sebab kalau terpaksa reset iPhone, at least data korang masih ada, selamat dan sound.

Kesimpulan: Keselamatan dulu, barulah lain-lain

Akhir kata, korang, walaupun korang mungkin akan kecewa sikit, tapi ingat, semua ni demi keselamatan data korang.

Dalam dunia digital yang banyak risiko ni, memang penting korang jaga data. Jadi, walaupun korang mungkin tak boleh nak selamatkan data, at least korang boleh tidur lena malam-malam dan tahu data korang sentiasa selamat!

So, itu je untuk hari ni. Jaga-jaga dengan data korang, dan jangan lupa, always backup! Keep it safe, korang!

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..