Cara unlock phone guna Dr Fone: Panduan lengkap dan terkini

Kenali Dr Fone – Screen Unlock

Harga dan support dari platform

First things first, jom kita semak harga.

User-friendly interface

Now, pasal design. Dr Fone – Screen Unlock ni gunakan design yang simple dan clean, dengan background putih dan ikon-ikon berwarna. Sangat mudah nak guna dan navigate. Ada macam-macam features yang korang boleh akses dengan mudah​​.

Security & trial version

Best part, Dr Fone ni safe dan secure untuk digunakan. Plus, mereka offer trial, dengan beberapa limited feature. So, korang boleh try dulu sebelum commit untuk beli​​.

Repair phone dengan Dr Fone - Artwork by HackersMalaysia.com
Repair phone dengan Dr Fone – Artwork by HackersMalaysia.com

Langkah langkah unlock phone dengan Dr Fone

Connect dulu dan pilih tool

First yang korang kena buat adalah download dulu Dr Fone kedalam komputer, lepas settle baru korang start connectkan phone korang ke PC yang ada Dr Fone. Runkan app Dr Fone, pilih “Screen Unlock” dari menu, dan klik “Android” > “Unlock Android Screen”​​.

Pilih options dan masuk ke mode download

Tunggu proses verifikasi dan selesai

Proses verifikasi ni akan ambil masa sikit. Lepas tu, just tunggu sehingga lock screen korang hilang. Senang je kan?

Pelbagai fungsi dan kelebihan Dr Fone

Tak sekadar unlock screen

Safe dan secure

Format phone dengan Dr Fone - Artwork by HackersMalaysi.com
Format phone dengan Dr Fone – Artwork by HackersMalaysi.com

Siapa yang patut guna Dr Fone?

Sesuai untuk semua orang

Penyelamat untuk situasi emergency

Bayangkan situasi ni: Korang ada meeting penting, tapi terlupa password phone! Atau maybe phone korang terkunci secara tiba-tiba. Dalam situasi-situasi cemas macam ni, Dr Fone boleh jadi penyelamat korang.

Cara dapatkan Dr Fone

Download dari website rasmi

Pilih plan yang sesuai

Macam yang kita dah bincang tadi, ada beberapa pilihan plan untuk Dr Fone – pilih yang paling sesuai dengan keperluan dan bajet korang. Ada plan tahunan, tetap, dan untuk bisnes.

Kesimpulan: Dr Fone, teman setia dalam krisis

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..

Network Security

Beza VPN & Tor Browser

Beza VPN & Tor Browser yang ramai tak tahu. Jom baca sebelum gunakan Tor Browser dengan VPN.

hack pc melalui wifi
IT

Boleh ke orang hack pc melalui wifi?

Boleh ke hacker hack pc melalui wifi? Mungkin korang risau sampai rasa nak baca artikel ni kan. So jom la baca bagi korang tahu details pasal ni.