Go+ Touch N Go: Pelaburan yang gempak, jimat, dan selamat

Korang mesti dah tahu kan pasal Touch N Go eWallet ni, sebab app ni famous kot satu Malaysia. Aplikasi yang boleh buat macam-macam benda, dari bayar tol, parking, sampai lah beli makanan.

Tapi, korang tahu tak yang Touch N Go eWallet ni ada satu benda yang boleh buat korang untung setiap hari? Ha, betul tu. Benda tu namanya Go+. Apa tu Go+? Meh aku bagi tau sikit.

Apa tu Go+?

Go+ ni sebenarnya satu benda yang boleh bagi korang masuk dalam pelaburan. Pelaburan ni macam simpanan tetap la, tapi lagi gempak.

Sebab korang boleh masuk dengan harga serendah RM10 je. Jimat kan? Lepas tu, korang boleh dapat untung setiap hari, sampai 3.52% setahun.

Mantap tu. Untung tu akan masuk terus masuk ke eWallet korang. Senang je, tak payah tunggu lama-lama.

Macam mana Go+ ni berfungsi?

Korang cuma perlu pindahkan duit dari eWallet korang ke Go+. Duit tu akan dijaga oleh Principal, satu syarikat yang pandai urus duit.

Siapa boleh buka akaun Go+?

Buat masa ni Go+ hanya dibuka untuk orang Malaysia yang dah 18 tahun ke atas dan pengguna Touch N Go eWallet yang dah verify akaun.

Jadi, kalau korang belum verify akaun eWallet korang, cepat-cepat la buat sekarang. Senang je, cuma ambil gambar IC dan selfie je untuk verify.

Berapa duit yang boleh masuk dan keluar Go+?

Duit yang boleh masuk Go+ minimum RM10, maksimum RM9,500. Kalau korang nak tambah duit Go+, korang boleh guna kad kredit atau debit korang.

Tapi, kalau korang nak guna duit Go+ untuk bayar apa-apa, korang kena on dulu benda yang namanya Quick Payment.

Betul ke Go+ ni selamat dan terjamin?

Ya, Go+ ni selamat tapi tak terjamin sebab tak ada PIDM tapi ada WalletSafe.

Touch N Go eWallet ni memang ikut peraturan dari Bank Negara Malaysia dan guna sistem yang secure untuk jaga duit dan data korang. Risiko masuk Go+ ni pun rendah. So no problem la.

Apa lagi yang korang tunggu?

Go+ ni pelaburan yang boleh buat side tepi, jimat, dan selamat. Lagi untung daripada simpanan biasa, lagi senang daripada simpanan tetap, dan lagi selamat daripada pelaburan berisiko tinggi.

Biar sikit, lama lama jadi bukit. Jangan tamak.

Go+ ni sesuai untuk semua orang yang nak cuba pelaburan yang ringan ringan. So cepat cepat upgrade akaun eWallet korang ke Go+ sekarang dan grab je apa yang ada.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..