Apa itu OnPay? Adakah selamat? - Kasi terjah

OnPay ni bukan platform biasa-biasa je, tapi platform yang penuh dengan feature yang power-power.

Dengan OnPay, korang boleh buat landing page, borang, prospek, affiliate, dan macam-macam lagi dengan mudah dan cepat.

Tak perlu pening-pening nak belajar coding atau design, sebab OnPay dah sediakan template yang cantik-cantik dan mesra pengguna.

OnPay juga support pelbagai kaedah pembayaran yang popular, macam FPX, kredit kad, e-wallet, dan lain-lain.

So, korang boleh jual apa-apa je produk atau servis korang online dengan OnPay, dan dapat duit masuk akaun korang dengan lancar.

Siapa yang buat OnPay?

OnPay ni dibuat oleh OnPay Solutions Sdn Bhd, sebuah syarikat IT yang berpengalaman dalam bidang bisnes online.

Syarikat ni ditubuhkan pada tahun 2016 oleh Mohd Firdaus Bin Mohd Zainal Abidin, yang juga CEO OnPay. Dia ni memang pakar dalam IT, pemasaran, dan perniagaan.

Dia dan pasukan dia dah buat research dan development yang mendalam untuk menghasilkan OnPay ni.

Mereka semua ada visi yang sama, iaitu nak bantu usahawan-usahawan di Malaysia dan Asia Tenggara untuk mengembangkan bisnes online mereka dengan platform yang mudah dan cepat.

Bila OnPay dilancarkan?

OnPay ni dilancarkan secara rasmi pada 1 Januari 2017.

Sejak tu, OnPay dah dapat sambutan yang hebat dari usahawan-usahawan di Malaysia dan luar negara. OnPay kini ada lebih daripada 50,000 pengguna dan dah jana lebih daripada RM 3 bilion jualan.

Wow, gempak kan? OnPay ni memang platform yang terbukti boleh bantu korang naikkan jualan korang dengan mudah dan cepat.

Apa kelebihan OnPay?

OnPay ni ada banyak kelebihan yang buat ia berbeza dari platform lain. Antara kelebihan OnPay ialah:

  • OnPay ni sangat mudah untuk digunakan. Korang tak perlu ada skill coding atau design yang tinggi. Cuma drag and drop je, dah boleh buat landing page yang menarik dan profesional. OnPay juga ada banyak template yang korang boleh pilih dan customize ikut citarasa korang.
  • OnPay ni sangat cepat untuk load. Korang tak perlu risau pasal speed atau performance website korang. OnPay guna teknologi terkini yang boleh buat website korang load dalam sekelip mata. OnPay juga ada server yang kuat dan stabil, yang boleh handle traffic yang tinggi tanpa masalah.
  • OnPay ni sangat fleksibel untuk integrate. Korang boleh integrate OnPay dengan pelbagai tools atau apps yang korang guna untuk bisnes online korang. OnPay support integration dengan Facebook Pixel, Google Analytics, Mailchimp, Zapier, dan banyak lagi. OnPay juga boleh integrate dengan pelbagai kaedah pembayaran yang popular, macam FPX, kredit kad, e-wallet, dan lain-lain. So, korang boleh jual apa-apa je produk atau servis korang online dengan OnPay, dan dapat duit masuk akaun korang dengan lancar.
  • OnPay ni sangat berbaloi untuk langgan. OnPay ada pelbagai pakej yang sesuai dengan bajet dan keperluan korang. Korang boleh pilih antara pakej Basic, Standard, Pro, atau Enterprise. Setiap pakej ada ciri-ciri yang berbeza-beza, macam bilangan produk, borang, hebahan SMS, hebahan emel, dan lain-lain. Korang boleh tengok perbandingan pakej di laman web OnPay.
  • OnPay ni sangat dipercayai oleh pengguna. OnPay ada testimoni yang positif dari pengguna-pengguna yang dah guna platform ni dan berjaya dalam bisnes online mereka. Antara pengguna OnPay ialah Liza Asmadi, Cikgu Aziz MK, Sophia Ruslan, Amiruddin Ahmad, dan Dr Taufiq Razif. Mereka semua puas hati dengan OnPay dan rekomen korang untuk cuba OnPay juga.

Macam mana nak cuba OnPay?

Kalau korang nak cuba OnPay, korang boleh daftar secara percuma di laman web OnPay.

Korang akan dapat akses ke semua feature OnPay selama 14 hari. Kalau korang suka dengan OnPay, korang boleh langgan pakej yang korang nak.

Kalau korang tak suka, tak apa, tak ada apa-apa kos atau komitmen. Korang boleh cancel bila-bila masa.

So, tunggu apa lagi? Jom cuba OnPay sekarang dan lihat sendiri macam mana OnPay boleh bantu korang jadi usahawan online yang berjaya. OnPay ni memang platform bisnes online yang mudah dan cepat. Trust me, you won’t regret it.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..