Join group whatsapp

Eh, korang suka IT, blogging, hacking, programming atau SEO tak? Kalau suka, jom join group Whatsapp kita orang! Group ni memang best gila, semua orang mesra-mesra dan santai je.

Korang boleh sembang-sembang, tanya apa-apa atau share apa-apa yang korang tahu pasal benda-benda ni. Tak kisah la korang pro ke beginner ke, semua orang boleh join. Lagi ramai lagi meriah kan? Kita boleh belajar banyak benda baru dari group ni.

Jangan risau, group ni takde spam atau iklan mengarut. Cuma ada link je untuk korang masuk. Cepat la klik link tu sebelum penuh!

Join group whatsapp berkaitan IT,

Ok, ini adalah syarat-syarat nak join group ni:

  • Korang kena ada minat dengan IT, blogging, hacking, programming atau SEO. Kalau tak, tak best la kan?
  • Korang kena hormat dan sopan dengan semua ahli group. Jangan kutuk atau cari gaduh dengan orang lain. Kita semua kawan-kawan je kat sini.
  • Korang kena aktif dan menyumbang dalam group. Jangan senyap je atau cuma baca je. Kalau ada apa-apa nak tanya atau share, jangan malu-malu. Kita semua nak tolong dan belajar sama-sama.
  • Korang kena ikut peraturan group yang ditetapkan oleh admin. Jangan spam atau post benda yang tak berkaitan dengan topik group. Jangan juga share link yang mengandungi virus atau malware.
  • Korang kena klik link yang kami bagi untuk masuk group. Link tu sah selama 24 jam je, so jangan lambat-lambat. Nanti penuh pulak group ni.
  • Korang kena tunggu approval dari admin sebelum boleh masuk group. Ini untuk pastikan korang bukan robot atau spammer. Jangan risau, approval tu tak lama pun, dalam masa beberapa minit je.
  • Buat masa sekarang group ni masih baru, so korang boleh jadi antara ahli pertama yang join. Lagi awal lagi bagus, sebab korang boleh kenal semua orang dalam group ni.
  • Dah masuk group, jangan lupa kenalkan diri korang. Bagitau nama, umur, lokasi dan apa yang korang minat. Kalau boleh share gambar atau link blog korang sekali. Biar semua orang kenal korang.

Itu je la syarat-syarat yang kami minta. Senang je kan? Jadi tunggu apa lagi? Jom join group Whatsapp kami sekarang!

Jom join Group WhatsApp

Hanya yang berminat sahaja

Portal Hackers

Portal Hackers +

Financial