Kelebihan Touch N Go eWallet - Patut download!

1. Keselamatan macam fortress!

Artwork by HackersMalaysia.com

2. Bayar bil? Senang je!

3. Shopping pun boleh dalam app!

Nak beli barang dari Trapo, Coolblog, atau Kyochon? Tak perlu keluar dari app. Semua ada dalam satu tempat. Macam shopping mall dalam poket!​ Macam shopee pun ye juga. Semua kat hujung jari dah sekarang!​

4. Pelaburan yang menarik

5. Ciri kredit BNPL

6. Bayar di mana-mana pun boleh

Bayar di kedai-kedai besar macam Tesco, KFC, dan banyak lagi, semua dah guna app ini. Dekat pasar malam pun ramai bayar pakai Touch N Go je. Pergh. Macam ada app ajaib untuk bayar apa saja!​

7. GoRewards: Kumpul points dan redeem

8. Vouchers yang menarik

Dengan GoRewards, korang boleh redeem vouchers dari catalogue yang luas. Macam ada treasure box yang penuh dengan hadiah!​

9. Kerjasama dengan merchant

Ada juga bonus points bila korang bayar guna eWallet di merchant terpilih. Macam ada festival points yang kita boleh join!​

10. Validity points

Ingat tau, points GoRewards ni valid selama 6 bulan je. Kena gunakan sebelum expired. Macam ada countdown timer untuk gunakan points kita!​

11. Bayar tol tanpa risau

12. QRPay yang merentas sempadan

13. Cara bayar guna Alipay+ dan DuitNow QR

14. Kad Touch ‘n Go Visa

Jadi, itu dia, info jelas tentang keajaiban Touch ‘n Go eWallet. App ni bukan saja tempat simpan duit, tapi juga alat serba boleh yang buat transaksi kita lebih mudah, selamat dan menyeronokkan. Gunakan Touch ‘n Go eWallet, dan rasai sendiri kemudahannya!

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..