Boleh ke gunakan Touch 'N Go sebagai pengganti bank untuk terima gaji?

Berbincang dengan majikan: langkah pertama

Cerita kelebihan menggunakan Touch ‘N Go, seperti kemudahan akses dan kelancaran transaksi.

Kalau majikan setuju: proses jadi mudah

Kalau majikan korang cool je dan setuju, well, it’s a smooth road ahead! Dengan persetujuan majikan, korang boleh teruskan proses untuk menerima gaji melalui Touch ‘N Go.

Ini bermakna setiap kali gaji masuk, ia akan terus masuk ke dalam akaun Touch ‘N Go korang.

Kalau majikan tak setuju: cari alternatif lain

Persamaan Touch ‘N Go dengan bank: semua lengkap!

Sekarang, mari kita lihat persamaan Touch ‘N Go dengan bank. Touch ‘N Go bukan saja untuk tol dan transport, tapi ia juga berfungsi macam e-wallet.

Korang boleh guna untuk bayar belanja, transfer duit, dan sekarang ni, untuk terima gaji juga. Dengan teknologi yang semakin canggih, Touch ‘N Go dah banyak upgrade dan tambah fungsi yang menjadikan ia hampir sama dengan apa yang bank tawarkan.

Kesimpulan: pengganti bank yang efisien

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..