MyCyberShield - Penting untuk keselamatan korang

Peluang langganan Istimewa: jimat dan berbaloi!

Mulai 25 Ogos hingga 30 September 2023, korang semua diberi peluang emas untuk melanggan MyCyberShield dengan harga istimewa hanya RM9.99 untuk pelan tiga bulan. 

Siapa yang tak suka jimat, kan? Korang juga akan dapat menikmati cashback RM3 yang terus masuk ke eWallet korang. 

Selepas tempoh promosi, jangan risau, harga langganan masih berpatutan – RM9.99 untuk tiga bulan, RM18.99 untuk enam bulan atau RM36.99 untuk setahun. Jadi, apa tunggu lagi? 

Ini peluang hebat untuk korang memastikan data korang terlindung tanpa perlu membakar poket

Perlindungan data peribadi: Lebih tenang, lebih selamat

MyCyberShield bukan sembarangan app.  

Ciri ini dicipta khas untuk memberikan korang notifikasi segera jika ada kebocoran data peribadi korang. 

Dari alamat e-mel, nama pengguna, hingga nombor akaun bank dan pasport, semuanya akan dipantau. Bekerjasama dengan syarikat keselamatan siber ternama, “F-Secure”, TnG memastikan korang akan diberi amaran awal jika data korang bocor ke tangan yang salah

Trial secara percuma: Cuba dulu, baru percaya

Nak lagi best? 

Korang boleh mencuba MyCyberShield secara percuma selama 5 hari. Tak ada salahnya kan mencuba? 

Cari dan klik butang GOprotect pada skrin utama aplikasi eWallet TnG korang, dan korang dah boleh mula menjelajahi ciri keamanan digital ini

Kolaborasi mantap: TNG Digital dan MDEC

Tak lupa juga, MyCyberShield adalah hasil kolaborasi antara TNG Digital dan Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC). 

Inisiatif ini adalah jawapan proaktif terhadap seruan kerajaan untuk menangani isu kebocoran data di Malaysia. 

Dengan MyCyberShield, korang bukan sahaja melindungi data korang, tapi juga membantu negara kita ke arah digitalisasi yang lebih selamat dan terjamin

Photo by HackersMalaysia.com

Kesimpulan: Langkah bijak ke arah digital yang lebih selamat

Keselamatan digital adalah aspek yang tak boleh diambil ringan, terutama dalam dunia yang semakin berhubung ini. 

Dengan MyCyberShield, korang kini boleh bernafas lega dan menjelajahi dunia digital dengan lebih yakin. Jadi, apa lagi yang korang tunggu? 

Jom kita sama-sama melindungi data peribadi kita dan menjadikan pengalaman digital korang lebih selamat dan seronok!

Artikel berkaitan

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..