Apa itu CelcomDigi? Pakej gempak untuk korang yang mencari.

CelcomDigi ni syarikat telekomunikasi yang paling power kat Malaysia.

Dibangunkan pada tahun 2022 bila Celcom dan Digi bekerjasama menjadi 1 syarikat kepada rakyat Malaysia.

CelcomDigi ada macam-macam pakej dan perkhidmatan yang best untuk pelanggan postpaid, prepaid, dan broadband. Internet dia memang dah laju gila dan ada coverage 5G kat mana-mana.

CelcomDigi pun ada pelan mudah alih yang sesuai untuk semua orang, tak kira korang nak contact family, kawan, atau boss korang. Semua boleh maa.

Apa pakej yang ditawarkan oleh CelcomDigi?

CelcomDigi ada banyak pakej yang menarik untuk pelanggan postpaid, prepaid, dan broadband.

Ni antara pakej-pakej yang korang boleh pilih:

Postpaid

  • CelcomDigi Postpaid 80: Pakej ni bagi korang 30GB data internet, panggilan free ke semua rangkaian, dan 100 SMS percuma setiap bulan dengan bayaran RM80 je. Pakej ni juga bagi korang akses free ke app-app yang korang suka macam Spotify, YouTube, Netflix, dan banyak lagi.
  • CelcomDigi Postpaid 120: Pakej ni bagi korang 60GB data internet, panggilan free ke semua rangkaian, dan 200 SMS percuma setiap bulan dengan bayaran RM120 je. Pakej ni juga bagi korang akses free ke app-app yang sama macam pakej 80, tapi tambah lagi dengan Disney+, HBO Go, dan Astro Go.

Prepaid

  • CelcomDigi Prepaid Live: Pakej ni sesuai untuk korang yang suka streaming video dan muzik. Korang akan dapat 10GB data internet, 10GB data untuk streaming, dan 10GB data untuk sosial media setiap bulan dengan top up RM10 je. Pakej ni juga bagi korang panggilan free ke semua rangkaian CelcomDigi dan 30 SMS percuma setiap hari.
  • CelcomDigi Prepaid Xpax: Pakej ni sesuai untuk korang yang suka main game dan online. Korang akan dapat 15GB data internet, 15GB data untuk game, dan 15GB data untuk sosial media setiap bulan dengan top up RM15 je. Pakej ni juga bagi korang panggilan free ke semua rangkaian CelcomDigi dan 50 SMS percuma setiap hari.

Broadband

  • CelcomDigi Home Fibre: Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet laju dan stabil kat rumah. Korang akan dapat kelajuan internet sehingga 1Gbps dengan harga yang berpatutan. Pakej ni juga termasuk peranti modem dan router yang canggih dan mudah dipasang.
  • CelcomDigi Home Wireless: Pakej ni sesuai untuk korang yang nak internet mudah alih dan fleksibel kat rumah. Korang akan dapat kelajuan internet sehingga 300Mbps dengan peranti modem yang boleh dibawa ke mana-mana. Pakej ni juga termasuk data tanpa had dan akses percuma ke app-app yang korang suka.

Kenapa korang patut pilih CelcomDigi?

CelcomDigi ni bukan sahaja syarikat telekomunikasi yang paling besar kat Malaysia, tapi juga yang paling baik.

CelcomDigi ada banyak kelebihan yang korang boleh nikmati, antaranya:

  • Liputan 5G yang meluas dan berkualiti kat seluruh negara, tak kira korang kat bandar atau kampung.
  • Pelan mudah alih yang murah dan berbaloi, dengan data yang banyak dan panggilan yang free.
  • Perkhidmatan pelanggan yang mesra dan cekap, yang sentiasa sedia membantu korang bila-bila masa.
  • Program loyaliti yang menarik dan menguntungkan, dengan banyak ganjaran dan diskaun yang korang boleh dapat.

Jadi, tunggu apa lagi?

Jom sertai CelcomDigi sekarang dan rasai sendiri pengalaman internet yang hebat dan memuaskan.

CelcomDigi, syarikat telekomunikasi yang korang boleh percaya.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Subscribe Web Hackers

Isi form, confirmkan email korang & korang confirm jadi subscriber kami. 

Related Article..

IT

Bukan semua VPN itu selamat!

Bukan semua VPN tu selamat, so korang kena lebih berhati hati bila nak gunakan servis VPN, lagi lagi bila diberi secara percuma!