TIME Internet - Antara internet fibre terbaik di Malaysia

Time Internet: servis internet laju dan boleh dipercayai

Jom kenali TIME Internet, syarikat yang dah lama berkecimpung dalam dunia internet Malaysia sejak tahun 2001.

Mereka ni terkenal sangat sebab menawarkan internet yang laju giler! Kalau korang cari internet yang boleh diharap, TIME ni pilihan yang tepat.

Pelbagai pakej menarik dari Time Internet

Cek ni, TIME ada pelbagai pakej yang sesuai untuk semua orang. Nak yang basic ke, yang power giler ke, semua ada!

  1. Pakej untuk penggunaan peribadi:
    • 100Mbps: Hanya RM99/bulan
    • 500Mbps: Wow, RM139/bulan
    • 1Gbps: Cepat gila, RM199/bulan
    • 2Gbps: Untuk yang teramat laju, RM379/bulan

Dan tau tak, ada promosi terkini jugak! Macam pakej 500Mbps, cuma RM99 untuk 6 bulan pertama dan ada WiFi mesh percuma. Best kan?

  1. Pakej untuk bisnes:
    • Bermula dari RM238/bulan untuk 20Mbps, sampai RM398 untuk 100Mbps. Sesuai sangat untuk bisnes korang!

Kawasan liputan time internet

Korang kena check ni, TIME Internet ni ada di kawasan-kawasan terpilih je tau. Ada di Pulau Pinang, Perak, Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, dan Johor. Jadi, sebelum excited sangat, make sure kawasan korang ada liputan TIME dulu ya.

Apa yang best sangat dengan time internet?

  1. Kelajuan internet: Memang tak boleh lawan! Kalau nak download atau main game, memang smooth.
  2. Sesuai untuk torrenting/P2P: Untuk yang suka download, ni pilihan terbaik.
  3. Kontraktor yang mahir: Pasang cepat dan kemas.
  4. Peralatan percuma: Dapat modem dan lain-lain, tanpa cas tambahan.
  5. Kemudahan panggilan suara: Ada pakej panggilan suara yang berpatutan.
  6. Portal bantuan diri yang mudah: Senang nak manage akaun dan selesaikan masalah.

Tapi, ada jugak kekurangannya, seperti liputan yang terhad dan pilihan tempoh kontrak. Jadi, kena timbang-timbang dulu.

Review pelanggan Time Internet

Dari apa yang aku baca, kebanyakan pelanggan puas hati dengan TIME Internet. Ada beberapa isu kecil, tapi overall, servis dia memang top!

Kesimpulan: adakah Time Internet berbaloi?

Jawapannya, YES!

Kalau korang ada dalam kawasan liputan TIME dan nak internet yang laju dan reliable, ini memang pilihan yang tak patut dilepaskan. TIME Internet ni macam bintang yang menyinar dalam dunia internet Malaysia. Kalau ada peluang, jangan lepaskan! Korang boleh apply di website rasmi TIME disini

So, itu dia korang, cerita pasal TIME Internet. Kalau korang cari internet yang laju dan stabil, jangan lupa consider TIME.

Kalau korang nak tengok pakej lain, boleh click disini untuk pakej internet yang lain.

Adakah artikel ni membantu?

Report jika artikel ini tidak tepat, bermasalah & perlu dibaiki.

Related Article..

Portal Hackers

Financial